Konkari kirjoitti:
Remy Martin sanoi:
fiftie sanoi:
Mielenkiintoista nähä, minkälainen on ens kauden joukkue! Jos vaan kaikki tämän kauden pelaajat saadaan pysymään, niin mielestäni joukkueeseen voisi jäädä: Ojansivu, Kerminen, Seppänen, Rumpunen, Mutka, Leppälä, Vuorinen, Sauss?, Kehoe? Mitäs muut on mieltä, mille paikalle tarvitaan vahvistuksia jne?
Mielenkiintoinen juttu. Seuran PJ kommentoi asiaa Ylen jutussa(28.4),että kustannuksia pyritään pienentämään. Eli esim ei 3 passaria..enkä usko,et rosterista kaikki jää,koska peli aikaa ei tullut.
Muutama Tiikereiden suomalainen kaveri on pyrkimässä ulkomaille ammattilaiseksi ja parhaat näytönpaikat eivät suinkaan ole nyt keväällä ja alkukesästä. Täytyy olla Kokkolassa kohtuullisen suuret setelit nenän edessä jos joukkueen kuusikko aiotaan pitää kasassa ennen syksyn koitoksia. Luulen, että lentopalloarki on edessä jossain vaiheessa Kokkolassakin, kun suurin kiima on ohi.
Wapun henkeen ensi alkuun wikipediasta otettu määritelmä kiimalle:
"Kiima on useimmilla nisäkäsnaarailla esiintyvä ilmiö, jolloin eläin on tilassa, jossa munasolun hedelmöittyminen on mahdollista. Kiima-aikana eläin on seksuaalisesti aktiivinen.
Narttukoiralla on kiima 1-3 kertaa vuodessa. Ensimmäinen kiima on noin 6-9 kuukauden iässä. Narttukoiran kiimasta käytetään myös nimitystä juoksuaika. Koiran kiima jaetaan esikiimaan (proestrus), kiimaan (estrus), jälkikiimaan (metestrus) sekä kiimattomaan (anestrus) aikaan. Esikiimaan (9 vrk) kuuluu ulkosynnyttimien turvotus ja verinen vuoto emättimestä. Vaikka se ulkoisesti muistuttaa naisen ja eräiden apinanaaraiden kuukautisia, se johtuu aivan eri syistä. Vuoto vaalenee varsinaista kiimaa lähestyttäessä. Vain varsinaisen kiiman (9 vrk) aikana narttu antaa uroksen astua. Varsinainen kiima voidaan todeta myös verikokeella tutkimalla irtosolunäyte (PAPA) tai progesteronihormonin määrä. Näin voidaan määrittää sopiva aika astutukselle. Jälkikiima (60 vrk) päättyy kantavalla koiralla synnytykseen. Mikäli narttu ei ole kantava, voi esiintyä valeraskausoireita.
Naaraskissalla kiima kestää 14-21 päivää."
Tiikereiden mestaruuskauden todellista kiimaa seurasi hiukan rauhallisempi hopeakauden kiima. Nyt on vaarassa tulla näitä ns. valeraskausoireita, mikäli seura ei ole enää kantavassa tilassa. Itse ehdotan edelleen, että seura lähtee koti pitkäjänteistä kehittämistyötä. Rakennetaan perustan päälle kunnon, pitävä runko ja korjataan seuraavia mestaruushedelmiä sitten muutaman vuoden päästä. Montaa valeraskauskautta ei nimittäin talous kestä, jos mennään edelleen sata lasissa hinnalla millä hyvänsä.
Tiilikaisen osalta olen sitä mieltä, että kaveri on ammattivalmentaja. Pitkään uraan tulee varmasti mahtumaan monenlaisia ylä-ja alamäkiä. Lahjakas ja oppivainen kaveri, kuten Tommikin on, ottaa niistä sitten aikanaan opiksi.