Verkkovirhe

[Tilastot] Miesten Mestaruusliiga 23/24

Viestejä
1,292
Räsäsestä paha saada YP ,en usko kyllä että saa Kunnarikaan!!Syöttö kyllä hyvä! Osuu oksaan vastaanotossa ,eikä se siitä muuttunut ole Kununkaan aikana.Savoo syyttä voi silloin oltiin kumminkin piikkipaikalla monesti ennen finaaleja 😉🙏
 
Viestejä
1,467
Joukkuetilastot 19.2.2024.png


Palataan taas näihin kun runkosarja vetelee viimeisiään. Joukkueet jälleen järjestyksessä pisteet/pelit -suhteen mukaan.

Hurrikaani ja Akaa ratkovat runkosarjan voiton, Hurrikaanilla pieni etunoja mutta saattaa ratketa vasta viimeisessä, otollisesti vieläpä keskinäisessä, pelissä. Panosta sinänsä löytyy kotiedun lisäksi, koska tasoero ainakin tällä hetkellä 7. ja 8. sijojen välillä on kohtuu suuri.

Valepa, Loimu, Tiikerit, Savo, kaikki 4 pisteen sisällä sijoilla 3.-6. Tiikereillä vain neljä peliä jäljellä, mutta toisaalta vastassa Loimun lisäksi sarjan häntäkolmikko. Savo kovimmassa vireessä tällä hetkellä. Lopulliset sijat voivat vaihtua, mutta vastakkainhan ensimmäinen kierros näiden joukkueiden välillä pelataan.

Kyky tippunut kelkasta, varsinkin koska loppuohjelmakin tiukka. Tuto ns. hyvissä pudotuspelipaikan suhteen.

Noh sitten itse tilastoihin. Pyrin nyt ottamaan vertailuihin vain eniten pelanneen seitsikon, muutamia poikkeuksia on jos pelaava seitsikko vielä hieman kysymysmerkki.

Hurrikaani aika hyvissä asetelmissa. Hyökkäysteho -sarakkeestakin näkee että ns. heikkoja kohtia ei löydy. Sarjan paras vastaanotto on mahdollistamassa osaltaan tätä. Petty toki yleispelaajaksi isolla ruoalla, mutta tasaisesti sieltä löytyy passijakaumaa muuallekin.

Akaalla myöskin vastaanottohommat hallussa. Se ei näy kuitenkaan vastaavalla tavalla hyökkäystehona, jossa joukkue lähinnä sarjan keskitasoa. Koko kauden tilastojen valossa Räsäsen tulisi ehdottomasti olla aloituksessa, mutta peliotteet toki viimeaikoina vähän vaatimattomampia. Hyökkäysjakauma kovinkin epätasapainossa kun Smidl saa lähes joka toisen pallon. Vielä kun lyöntitaktiikka on Tsekillä tulos tai ulos -meiningillä on mielenkiintoista nähdä mitä käy pleijareissa kun vastustajilla enemmän aikaa valmistautua. Vain Kyyjärvellä viskotaan enemmän passia hakkurille, siellä tullaan kuitenkin betonihallin katon ja torjunnan välistä. Keskitorjujaosastolla Tyynismaa noussut liigan eliittiin. Toinen keskari onkin mielenkiintoisempi valinta: Taposella hienoinen etu torjunnassa ja syötössä, Pitkäseen enemmän passarilla luottoa hyökkäyksessä.

Valepa vähän kaikissa joukkuetilastoissa tasapaksua keskitasoa. Kangaskokolla ja Meskolla uusi tilanne edessä, kun lähtevät kokoonpanonkin puolesta altavastaajana pleijareihin. Toki voi argumentoida 20/21 vuoden Sauss-Mäkinen-Nikula kolmikkoa, tai 21/22 vuoden Hänninen-Mäkinen-Tihumäki kolmikkoa. Silloin kuitenkin "heikoin" kaveri hakkurina, Meskon passipeli tuppaa nostamaan mielestäni eniten hakkureiden tasoa joukkueessaan (Sivula Akaa vs Valepa, Tihumäki Valepa vs Tuto jne.)
Franca täyttää kyllä ruutunsa, mutta on tasoltaan lähempänä Allikkia kuin huippuvuosien Mäkistä. Sarjan heikoin syöttö ei auta Brassin asiaa. J. Leinosen kehityskaari etenkin vastaanotossa on mainio juttu, Meskon passeista hyökkäystehon soisi kuitenkin olevan vahvaolkapäisellä nuorella miehellä parempi. Kun keskelläkään ei ole takavuosien mörköjä voivat hyökkäystehot muodostua ongelmaksi. Ekman aika tasapaksu, ei ole ottanut odotettuja kehitysaskeleita viimekaudesta, Direito pelkkä keskihyökkääjä ja M. Leinonen suoritustasoltaan edelleen villi kortti.

Riittääkö Loimulla syöttöpaine muiden kärkijengien haastamiseen? Sinänsä vastaanotto- ja hyökkäystehoja löytyy laajalta rintamalta vaikka Kouki onkin osoittanut hieman hiipumista kauden mittaan. Torjuntahommat joukkueen vahvuus, Rodriguezia lukuunottamatta. Paljon on Rodriguezin ja Fazlin varassa jos voittamisesta puhutaan, ihan ei ole luottoa että kestää jänne keväällä. Zhbankov ollut hienoinen pettymys erinomaisen kesän jäljiltä vaikka kohtuullisella tasolla suorittaakin.

Tiikerit tuttua Keskisipilää. Sitkeä porukka, jossa sitten kuitenkin yllättävän paljon ratkaisuvoimaa laajalla rintamalla tällä kaudella. Sarjan heikoimpiin kuuluvaa syöttötekemistä monellakin tapaa. Vastaanottopuuhat riittävällä tasolla taktiikan toteuttamiseen. Jos Hänninen ehtii pelikuntoon nousevat odotusarvot selvästi. Nyt Jylhälle ja Mäkiselle sattunut vuoronperään heikompia ja kovempia peliputkia. Leppälä ja Rekomaa jatkavat omilla vahvuuksillaan. Varmasti epämieluisa vastus kenelle tahansa pudotuspeleissä.

Savo jatkaa nousuaan Michelaun parantuneiden otteiden vetämänä. Toisen yleispelaajan paikka sitten suurempi kysymysmerkki. Shurdhi ollut vielä odotettua vaisumpi hyökkäyspäässä, Toiviainen sitten yllättäen heikompi vastaanotossa ja syöttöhommissa. Rasinperä ei ainakaan parantanut vastaanottoa mutta selkeytti selvästi joukkueen jatkopallopelaamista ja joukkuehenkeä. Jos Shurdhi ei löydä hyökkäyspeliään en odota Savoa välieriä pidemmälle, yksittäisissä peleissä Savo voi voittaa kyllä kenet tahansa, mutta ottelusarjat isompi kysymysmerkki.

Alkukaudesta säväyttänyt Kyky tippui takaisin odotusarvoihin kun Petrusevics alkoi osoittaa hentoja hyytymisen merkkejä. Olisihan se ollut toki kummaa jos kohta nelikymppinen entinen ykkössarjajyrä olisi koko kauden ajan dominoinut. Aivari tykkää kuulemma heilua kovasti punttienkin kanssa, josko oppinut Valepasta aikoinaan kunnon ajoittamista keväälle. Sauss saanut kovasti kritiikkiä, mutta kaikessa hiljaisuudessa noussut kyllä ylemmän keskikastin yleispelaajaksi. Jansonsista ei tarvinne enempää puhua ylisanoja. Syöttö käytännössä ainut heikompi kohta, Hannu on kyllä aika velho jos Jansons pelaa vielä ensikaudellakin Kyyjorkissa. Kyky tarvitsee kaikilta kolmelta laituriltaan huippuvireen haastaakseen pudotuspelisarjassa, vastaanottopuoli ei oikein salli muutakaan suunnitelmaa.

Tuto on kyllä kauden isoin pettymys moneltakin kantilta. Etenkin kun huomioidaan joukkueen vahvistuminen Heleniuksella. Helenius kyllä edelleen kova pelimies ja herättänee kiinnostusta muuallakin Liigassa, jos edelleen on haluja siirtyä pelihommien perässä. Lehtonen edelleen sarjan huippuja pelipaikallaan, Rastamoltakin mainio tasonnosto aiempaan. Siihen ne kehut sitten aikalailla jäävätkin. Kaikilla muillakin pelaajilla mielestäni potentiaalia parempaan, kokonaisuus ei vain ole loksahtanut Turussa kohdilleen.

Hurmos pelaa uskottavaa ja yhtenäistä peliä heikohkosta kokonaismateriaalista huolimatta. Siitä pisteet tulokasvalmentaja Daryl Taylle. Kesällä odoteltiin kuitenkin totaalista mahalaskua, koska joukkue täytetty pääasiassa kakkos ja kolmosrooleihin tottuneilla pelaajilla. Sanches todellinen alekorin haku keskellä kautta, mutta sentään peli-ilmeeltään positiivinen tapaus. Hyökkäystehot koko jengillä se isoin ongelma. Jos ulkomaanavut tätä luokkaa lienee järkevämpää tulevaisuudessakin pysyä rajojen sisällä vaikka siirtokielto onkin historiaa. Noh Harouk toki ihan ok haku.

Ducksista tullutkin paljon kirjoiteltua kauden mittaan. Jotenkin suunta tuntuu nykyiseltä projektilta olevan hukassa, virallinen viestintä (ei siis se somepuoli) tuntuu kertovan että lähinnä sinnitellään mukana. Pavisevicsista ei ollut uudeksi Korson mörköhakkuriksi. Joukkue on täynnä hyviä (ja jopa erinomaisia) 2., 3. ja 4. miehiä. Mutta mistäs ne ykköstykit. Jos jotakin sopii toivoa, niin uutta alkua. Puhelin käteen ja alle parikymppisiä joukkue täyteen, tuskin huonomminkaan voi mennä?
 
Viestejä
4,721
” alekoriin hakkuri Sanches sammutti Loimun kokonaan 3-0 :)
Kyllähän ilman Rapakunnon tilastojakin tuli selväksi, että Sanches oli ihan sysipaska ensimmäisissä peleissä. Silloin sitä mietiskeli, että mistähän tuo on oikein kaivettu näytille. Kirjoitanpa tähän, että kaveri on tehnyt koko liigaporukasta isoimman nousun lähtötilanteestaan. Jokela pääsee lähelle. 🙄
 
Viestejä
2,548
Kyllähän ilman Rapakunnon tilastojakin tuli selväksi, että Sanches oli ihan sysipaska ensimmäisissä peleissä. Silloin sitä mietiskeli, että mistähän tuo on oikein kaivettu näytille. Kirjoitanpa tähän, että kaveri on tehnyt koko liigaporukasta isoimman nousun lähtötilanteestaan. Jokela pääsee lähelle. 🙄
On kyllä edistynyt valtavasti,kun hän pelasi ensimmäisessä pelissä Tiikereitä vastaan Hollihaassa oli virhemäärä suuri, mutta hänen asenteessaan ja puolustamisessa näkyi, että mies oystyy paljon parempaankin. :)
 
Viestejä
3,047
On kyllä edistynyt valtavasti,kun hän pelasi ensimmäisessä pelissä Tiikereitä vastaan Hollihaassa oli virhemäärä suuri, mutta hänen asenteessaan ja puolustamisessa näkyi, että mies oystyy paljon parempaankin. :)
Oli kyllä hyvä Hurmos -Savo pelissä Savo hävisi kyllä ottelun juuri uuteen hakkurin.
 
Viestejä
1,467
” alekoriin hakkuri Sanches sammutti Loimun kokonaan 3-0 :)
Niin, tässähän on merkittävänä tekijänä varianssi. Keskimääräinen suorite on ollut ennen eilistä peliä hyökkäystehon osalta 21% kun keskimääräinen liigahakkuri lyö pöytään 30+%.

Sanchesin ja mm. Andonovicin kohdalla mututuntumalla se suurin ongelma on juurikin tuo varianssi. Valmentajalle hankala kun ei tiedä mitä minäkin päivänä saa. Yksittäisiä härkäpelejä molemmilla, joissa ovat olleet suuressa roolissa joukkueidensa voitoissa.

Siinä mm. Sakke oikeassa että Sanches on selvästi parantanut alusta. Viimeiseen 5 peliin hyökkäysteho on jo 28% (23, 39, 19, 29, 50). Sekin toki jää vielä alle liigan keskiarvon.

Runkosarjasijoituksia ratkottaessa keskimääräisellä suorituksella on kuitenkin isompi merkitys. Osasyy sille muiden joukossa miksi Hurmos on pleijariviivan alapuolella. Sanches mielestäni kuitenkin kaikinpuolin alkukauden Nikolovia parempi pelimies joka on hyökkäystehoaan arvokkaampi pelaaja.

Siksi puhun paljon hyökkäystehosta, koska sillä hyvin suuri merkitys erän ja ottelun voittamisen todennäköisyyteen.
 
Viestejä
4,721
Niin, tässähän on merkittävänä tekijänä varianssi. Keskimääräinen suorite on ollut ennen eilistä peliä hyökkäystehon osalta 21% kun keskimääräinen liigahakkuri lyö pöytään 30+%.

Sanchesin ja mm. Andonovicin kohdalla mututuntumalla se suurin ongelma on juurikin tuo varianssi. Valmentajalle hankala kun ei tiedä mitä minäkin päivänä saa. Yksittäisiä härkäpelejä molemmilla, joissa ovat olleet suuressa roolissa joukkueidensa voitoissa.

Siinä mm. Sakke oikeassa että Sanches on selvästi parantanut alusta. Viimeiseen 5 peliin hyökkäysteho on jo 28% (23, 39, 19, 29, 50). Sekin toki jää vielä alle liigan keskiarvon.

Runkosarjasijoituksia ratkottaessa keskimääräisellä suorituksella on kuitenkin isompi merkitys. Osasyy sille muiden joukossa miksi Hurmos on pleijariviivan alapuolella. Sanches mielestäni kuitenkin kaikinpuolin alkukauden Nikolovia parempi pelimies joka on hyökkäystehoaan arvokkaampi pelaaja.

Siksi puhun paljon hyökkäystehosta, koska sillä hyvin suuri merkitys erän ja ottelun voittamisen todennäköisyyteen.
Ainakin yrittää puolustaa ja se on jo iso plussa hakkurille. Oikeastaan aika ketterä kaveri. Tuommoinen suorite tekee joukkueelle hyvää. Samaa oiretta on Janssonssilla.
 
Viestejä
1,467
Runkosarja joukkuetilastot.jpeg


Kausi 2023/24 ohi, aika pureutua kauden tilastohommiin ensin joukkuetasolla, myöhemmin saatan pohtia tilastopohjalta All-Starsin vielä.

Tässä ensin runkosarjan joukkuetilastot. Järjestys runkosarjasijoitusten mukaan. Noh, toisaalta ovat myös tänä vuonna ne lopulliset sijoitukset.

Kaikista kategorioista on laskettu liigan keskiarvot ja sitten verrattu joukkueen eroa keskiarvoon. Värikoodit tämän eron suuruuden mukaan.

Avain:

Sets won – Erävoitto%
Points won – Pistevoitto%

SO% TOT – Oman vastaanottovuoron voitto%
SO% JUMP – Oman vastaanottovuoron voitto% hyppysyöttöä vastaan
SO% FLOAT – Oman vastaanottovuoron voitto% leijaa vastaan

EXP SO% - Vastaanoton kokonaisarvio (huomioi kaikki vastaanottosuoritukset ja niiden liiganlaajuiset voittoprosentit, josta lasketaan odottama sille että joukkue voittaa pisteen vastaanoton perusteella, jos kyseessä olisi muuten peliltään liigan keskiarvojoukkue)

FBSO% - Ensimmäisen vastaanottovaiheen hyökkäyksen tappo%

Hyökkäysteho – Tappo% - Virheet – Torjuntaan lyödyt (osa kutsuu hyökkäysindeksiksi)
Jatkohyökkäysteho – Sama kuin yllä, mutta vain jatkopallotilanteet
VO-hyökkäysteho – Sama kuin yllä, mutta vain vastaanottohyökkäykset

BP% TOT – Oman syöttövuoron voitto%
BP% JUMP – Oman syöttövuoron voitto% hyppysyötöllä
BP% FLOAT – Oman syöttövuoron voitto% leijalla

EXP BP% - Syötön kokonaisarvio (huomioi kaikki syöttösuoritukset ja niiden liiganlaajuiset voittoprosentit, josta lasketaan odottama sille että joukkue voittaa pisteen syötön perusteella, jos kyseessä olisi muuten peliltään liigan keskiarvojoukkue)

ACE% - Ässäprosentti

BLOCK% BP – Tappotorjuntojen prosentti kaikista vastustajan hyökkäysyrityksistä, jotka eivät pääty virheeseen (omalla syöttövuorolla)
BLOCK% VO – Tappotorjuntojen prosentti kaikista vastustajan hyökkäysyrityksistä, jotka eivät pääty virheeseen (vain vastustajan ensimmäiset vastaanottohyökkäykset)

ERRS/100 – Kaikki virheet per 100 pelattua palloa
ERRS2/100 – Virheet per 100 pelattua palloa (ei syöttövirheitä)

Mestaruuden lopulta voittanut Hurrikaani suoritti jo runkosarjassa mestarin elkein. Korkeimmat arvot 10/19. kategoriasta (toki osassa riippuvuussuhdetta toisiinsa). Top kolmosessa 18/19 kategorioista. Runkosarjassa sarjan kovin sideout porukka isolla marginaalilla (muodustuu mm. sarjan parhaasta vastaanotosta ja parhaasta vastaanottohyökkäystehosta). Runkosarjan toiseksi paras breakpoint joukkue (paras saamaan breakpointteja hyppyleijalla, toiseksi paras hypärillä). Syötön kokonaisarviossa kuitenkin ”vasta” sijalla kolme, joten breakpoint peli perustui syötön lisäksi myös vahvaan torjunta-puolustukseen ja jatkopallohyökkäykseen. Mikään osa-alue ei sakannut, ja pelkästään neljän parhaankin keskinäisiä pelejä vertaillessa selvä johtoasema säilyy.

Akaa erottuu myös aika selvästi edukseen runkosarjavertailussa. Viisi ykköstilaa: Breakpoint%, Breakpoint% hypärillä, Ässä% ja molemmat torjuntaprosentit. Mielenkiintoinen yksityiskohta on että Akaa ei erityisesti loista hyökkäystehossa verrattuna muihin kärkijoukkueisiin. Tämä erinomaisesta vastaanotosta huolimatta. Akaan vastaanotto onkin mielenkiintoinen, joukkue on ollut selvästi kovemmilla vastaanottotilastoilla kotisalissaan. Onko Akaa-Areena vaikea paikka muille syöttää, vai onko tilastointilinjassa eroja? Huono vastaanottoporukka Akaa ei ole kuitenkaan missään nimessä. Sekä Akaata että Hurrikaania yhdistää että ainut punakynä löytyy kokonaisvirhesarakkeesta, jossa molemmat ovat yli sarjan keskiarvon. Tilanne muuttuukin positiiviseksi kun katsotaan kokonaisvirheitä ilman syöttövirheitä. Pitäisikö syöttövirhemäärien parjaaminen jo pikkuhiljaa unohtaa näillä kovaa syöttävillä joukkueilla, molemmat top kolmosessa syötön kokonaisarviossa.

Valepakin ratsastaa vielä pitkälti vihreällä aallolla, vaikka ykköstiloja löytyykin vain yksi: Syötön kokonaisarvio. Päätä ei tarvitse laittaa puskaan Vammalassakaan, mutta sarjasta löytyi vain tällä kaudella kaksi kovempaa jengiä. Vastaanoton kokonaisarviossa Valepa tipahtaa sarjan keskiarvon alle, torjuntaprosenteissa myös tulee takkiin. Vahvuudet syötössä etenkin hypäripuolella (Sivula, J. Leinonen) ja hyökkäyksessä vastaanottohyökkäyksen puolella.

Savon kausi vähän kaksijakoinen, pelkissä loppukauden tilastoissa lienisi korkeammalla. Ykköstiloja yksi: Jatkohyökkäysteho. Vahvuuksia laajalla rintamalla, heikkoutena lähinnä vastaanotto, joka alle sarjan keskiarvon. Nopeajalkainen ja tarkkasorminen Rodriquez kuitenkin paikkaili hyökkäystehot kuntoon. Virhekontrollikin mainio. Ei siis isompia ongelmia, mutta jäi vain useammalla rintamalla mm. Hurrikaanille hieman lyhyeksi.

Tiikerit menivät tutulla kaavalla. Ok vastaanotosta sitkeää hyökkäys ja jatkopallopeliä sarjan vähimmillä virheillä. Syöttö ja torjuntapuolella tuli takkiin kärkiporukoille.

Loimun kausi oli Savon vastakohta. Vahva alku ei kestänyt edes runkosarjan loppuun asti. Koko kauden arvioinnissa vahvoilla torjuntaprosenteissa ja näin myös kohtuullinen breakpoint pelissä. Takkiin tuli syöttöpelissä ja etenkin muiden kuin syöttövirheiden määrän kontrolloinnissa.

Kykyn kautta leimaa ominaisuuksien epätasaisuus. Kyky johti pitkään sarjaa hyökkäystehon osalta Jansonsin ja Petrusevicsin härkämäisten suoritusten myötä. Kun Petrusevics hiipui (luokkaantumisen myötä?) alkoi joukkueen alamäki. Seiskasijaltakin napsivat vielä kakkossijan jatkohyökkäystehossa, ei yllätä kun katsoo Jansonsin liitelyä. Takkiin tulikin sitten melkein kaikilla muilla osa-alueilla lukuunottamatta virhekontrollia (joka jopa yllättävän hyvä kun miettii mielikuvia). Eniten haasteita vastaanotossa ja muilla breakpoint -pelin osa-alueilla kuin jatkohyökkäyksessä.

Sitten viininpunainen kolmen kopla. Tutolla häntäsija kolmessa kategoriassa: Sideout, sideout hypäriä vastaan, ja vastaanotto. Valonpilkahduksena kohtuullinen syöttö ja vastustajan vastaanottotilanteiden torjuminen. Hurmoksella kolme häntäsijaa: Sideout leijaa vastaan ja torjuntaprosentit. Ducksilla 10 hännänhuippua (joista toki osa toisistaan riippuvaisia): Erävoitot, pistevoitot, ensimmäisen vastaanottohyökkäyksen tappo, hyökkäysteho, jatkohyökkäysteho, vastaanottohyökkäysteho, Breakpointpeli, Breakpointpeli hypärillä, Breakpointpeli leijalla ja syötön kokonaisarvio. Kaikissa kategorioissa alle liigan keskiarvon. Isoimmat ongelmat hyökkäyksessä, syötössä ja muiden kuin syöttövirheiden kontrolloinnissa.
 
Viestejä
1,467
Playoff joukkuetilastot.jpeg


Sitten mennään pudotuspeleihin. Pudotuspelien joukkuetilastojen osalta huomioitava eroavat vastukset ja siitä syntyvät riippuvuudet.

Hurrikaani jatkaa odotetusti huipulla. Tilastoja vesittää (kuten kuulukin) vieraspelit Tutoa vastaan. Pudotuspeleissä vahvin vastaanottoporukka (EXP SO%), vahvin breakpoint porukka, vahvin syöttöporukka (EXP BP% ja ässä%). Hyökkäysteho laski runkosarjasta marginaalisesti, pysyen kuitenkin kahden kärjessä. Etenkin jatkohyökkäysteho oli vahva muihin semifinalisteihin verrattuna. Heikkouksia ei löydy, kokonaisvirhemäärä toiseksi suurin mutta ilman syöttövirheitä jälleen pärjää vertailussa. Jälleen kuitenkin siis sarjan parasta syöttötyöskentelyä syöttövirheistä huolimatta.

Akaa onnistui parantamaan hyökkäystehoaan runkosarjasta. Etenkin vastaanottohyökkäys parani huomattavasti. Ongelmia tuli breakpoint-puolella, runkosarjan paras breakpoint porukka romahti semifinalisteistä heikoimmaksi. Syöttäminen oli tässä se isoin ongelmakohta. Torjuntapuolellakin tippui runkosarjan parhaista prosenteista semifinalistien heikoimpiin.

Valepa nosti tasoaan odotetusti pudotuspeleihin. Ylemmän keskiluokan sideout porukasta tuli kärkijengi sillä saralla. Vastaanoton kokonaisarvio parani. Hyökkäysteho oli pudotuspelien korkein, pääasiassa erinomaisen vastaanottohyökkäyksen siivittämänä. Breakpoint -pelikin parani vaikka hyppysyöttämisen taso romahti. Merkityksellisten virheiden kontrolli oli sarjan parasta.
Valepan kohdalle voidaan kuitenkin laittaa tähtimerkintä, koska syöksykierteessä jo runkosarjan lopulla ollut Loimu oli niin heikko puolivälieräsarjassa että paikalle saapuminen riitti.

Savolle tuli pudotuspeleissä takkiin sideout-pelissä. Syötön vastaanotto säilyi ongelmakohtana, hyökkäystehot tästä huolimatta nousivat. Yllättäen vahvasta jatkohyökkäysjengistä tulikin keskiverto, lieneekö Tiikereiden ja Hurrikaanin kohtaamisen ansiota. Breakpoint -peli säilyi vahvana, etenkin vahvan torjuntapelin siivittämänä.

Tiikerit lähti laulukuoroon heikon sideout -pelin ja torjumisen säestämänä. Romahtanut Loimu olisi ollut vaikeuksissa Ducksin ja Hurmoksen karsintasarjassakin, etenkin merkityksellisten virheiden määrät aivan käsittämättömiä. Kykyn hataralle pohjalle rakennettu korttitalo romahti kun hyökkäysteho olikin enää sarjan keskitasoa loukkaantumisten myötä. Tuton pudotuspelisarjan voitto oli tilastojen valossa kauempana kuin miltä se kotipeleissä näytti, samat ongelmat mm. hyökkäyksessä ja vastaanotossa jatkuivat. Breakpoint-peliin tuli suhteellista kohennusta keskiarvoon verrattaessa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös