Verkkovirhe

Naisten liigan pelaaja- ja valmentajasopimukset 2024-25

Viestejä
16
Nurmon pari viimeisintä julkaisua ei ole tainnut täällä olla. Janika Kaski Kiistosta toiseksi liberoksi ja Emma Kattelus Nurmon omia nuoria yp:ksi.

Ploki ilmoitti myös, että Netta Hyttinen ei pelaa tällä kaudella viime vuoden loukkaantumisen takia.
PuMa julkaisi juuri Netan sopimuksen ykköseen.
 
Viestejä
16
Tarkasti kun luki Plokin tiedoitteen, niin siinähän tosiaan sanottiin, ettei lähde tänä vuonna uuteen liigakauteen.
Siika-ahon Seppo taasen leikittelee some-julkaisussa sanallisesti, että ”Netan päätös olla aloittamatta kautta liigaympäristössä” antaa taas ymmärtää, ettei liiga olisi pakosta poissuljettu vaihtoehto. LiigaPlokin julkaisussa oli kyllä selvästi, ettei liigaa tulee tällä kaudella. Harmi sinänsä, kun kyseessä on hyvä pelaaja.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
19
Olen aika varma, että näin LP Viestin Instagram-stoorin lyhyessä treeniklipissä Anna Czakanin. Jos tämä pitää paikkansa niin onpa kertakaikkiaan upea uutinen. Toivottavasti hänet vielä kentillä nähdään.
Oikein olit nähnyt, LP viesti kertoo hänen olevan joukkueessa, kun pelaavat U20 tyttöjen maajoukkueen kanssa harjoituspelejä.
 
Viestejä
21
Eipä kuulu liigan pelaajahommiin… mutta Taylor Horsfall Arvon c-poikien valmentajaksi… 😅 onko taustalla joku ajatus että jos Luodeksella ei riitä niin Horsfalli liu’utetaan valmentajapuuhista takasin pelikentälle?
 
Viestejä
353
Eikös kymmenkunta vuotta sitten ollut Plokissa ja OrPossa Kenian maajoukkueen pelaaja Moim ja muistaakseni kohtuullisen kova..
 
Viestejä
49
Muila taitaa olla joukkueet pitkälti julkistettu, mikä lie Vampulan tilanne? Joitain pelaajia varmaan puuttuu vielä?
 
Viestejä
374
Jos passarin kanssa löytyy yhteys, niin Viestin Pamella voi olla kova luu Mestaruusliigaan. Ykköspaikaltakin pallo lähtee mukavasti ja varsin korkealta. Ponnistaa jalat väärin päin, teknisesti puolustuksessa jne. hiottavaa, mutta fyysisesti aika railakasta menoa.
 
Viestejä
82
Lähiaikoina odotellaan LP Vampulan suunnalta pelaajauutisia? Huhuissa olisi pari jenkkiä Yp ja keskari.
Jaa täälläpäin hevosmiesten tietotoimisto kertoo että sopimuksia on piirongin laatikossa julkaisematta kolme, yksi jenkkiyp ja kotimaiset nuoret yp ja keskari...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös